View Single Post
Staro 02.12.2005., 17:07   #30
illusion
Banned

illusion's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
ma i ja sad malo gledam dal da uzimam sli ili da uzmem crossfire, sad vise neznam koju plocu svako malo neko kaze uzmi ovu pa malo pogledam na netu i vidim da vise nista nije lose za te pare

:confused: kod sli-d, sli mi je totalno nepotreban jer nemislim prelazint na nvidiju da je neznam koliko dobra, zast? zato kod ultra-d je takoder sli i isti razlog kao i kod epoxice a naci nesto da ima sve sto mi treba, dosta sata konektora, marvellovu mrezu, podrsku za dobar OC nema bas puno da imaju samo jedan pcie utor. tako da sad gledma i DFI RDX200 zbog crossfirea i malo vise onu epoxicu

do ponedjeljka se mogu odlucivati a onda cemo vidjet sta cu narucit - uglavnom ploca ce biti iz LINKSa

@ gabre

znam zato i gledam da sad bude ploca dobra kao dobra podloga za neki x1xxx a sto se tice ideje o asrocku nije ni to lose ali to je skoro kao da ostavim ovo sto imam - a sad nemam bas vremena za igranje pa mi je svejedno koja ce grafa bit nekih mjesec, dva.... odvrtit ce nesto da ubijem vrijeme ako nista drugo radit ce FM 2006 bolje
illusion je offline