Citiraj:
Autor jurbAs
Pozdrav,
Danas sam uhvatio vremena da malo istrazim svoj problem i nasao sam ovo
LINK
Sve je detaljno objasnjeno ne mogu naći tu verziju FW koji oni spominju da ju probam staviti gore.... 3.0.0.4.382_15525 ako neko nađe download neka okači neki link kako skinuti pa da probam.
trenutno je gore na ruteru Firmware Version:3.0.0.4.380_7743 koju imam zadnjih par mj i radilo je super do prije mozda 2 tjedna žena mi je prijavila da net stalno puca i da nesto nestima. Onda se i meni par puta dogodilo. Tako da ne znam u čemu je stvar sa problemom.
Prije toga sam isto imao taj problem ali sa ovim FW mi se problem rijesio koji je gore i sad sa njime imam ponovo isti problem... Nije mi jasno u čemu je problem....
|
Asus RT-AC1200G+ ima određene probleme,zbog toga bi bilo pametno ako se pronađe firmware s kojim radi zadovoljavajuće i ostati na tom firmwareu
ne se igrati ,jer očito jedan te isti firmware "ne sjeda" uvijek isto.
ono što bi ja napravio ako si siguran da nije nešto otišlo harwerski ili da se ne pregrijava(što nije rijedak slučaj), vratiti na tvorničke postavke -
sa "ASUS Firmware Restoration toolom" učitati firmware za koji sam siguran da zadovoljavajuće radi - kad se router digne hard reset na gumb -
i onda opet vratiti na tvorničke postavke, sve to zbog toga da budeš 100% siguran da se firmware instalirao na čisto,odnosno da je nvram čist.