Citiraj:
Autor Drug Brko
Post nije išao prema tebi jesi ti đu ili nisi, već prema Agovom postu da takav modus operandi imaju Abrakebabra i Eđiđital. Sve to ima svoju cijenu.
Što se mojih eskapada tiče, to je bilo slučajno tako jer su HG i Links tada imali nekim slučajem debelo najnižu cijenu DDR1 RAMa, a ja uzeo jeftiniju od te 2.
Da i? Dao sam primjer kad sad se zajebao. Da, bilo je davno, 2004 ako oćeš točno. No poanta priča je ista ako ideš jedan artikl kupiti u Rđiđitalu a dođe 10% više npr kod Uzija, onda nemaš se kaj čudit ako dođe raspakirano, ogrebano ili zamotano u salvetu.
Kolega Ati Freak nije imao izbor druge trgovine. Ali ovo se događa i onima koji imaju izbor.
Btw, drago mi je da se javljaš i u druge teme foruma
Sent from Mobara
|
Ponovit ću, možda me nisi shvatio. Cijene artikla nemaju veze s odnosom i (ne)profesionalnošću određene HW trgovine. Dakle i Uzi je jeftiniji od nekih drugih dućana pa je sve ok. Shvaćam ja što si htio napisati u prvom postu ali je ispalo iz tvog upisa da ako netko želi kupiti isti proizvod negdje gdje je jefitnije da onda skoro sigurno slijedi zajeb od te trgovine. Dočim te u drugoj trgovini gdje je taj proizvod skuplji - čeka crveni tepih. Tako ispada po tom upisu.
Ono što mene čudi je kako se ljudi i dalje zajebu i kupuju u tim trgovinama iako imaju hrpu upisa ovdje na forumu s negativnim iskustvima. Ajde da su dva tri iskustva ali ako se nagomila onda je "kralj doista gol".
Drago mi je da ti je drago da se javljam na drugim topicima. Na tim drugim topicima pišem puno duže nego na onoj maniji tamo. A i od samih početaka ovog foruma tada pod drugim nickom.