View Single Post
Staro 19.12.2017., 17:32   #2267
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ok, isprike kolegi što sam bio grub. Gledao sam samo sa strane tehničara, nije u redu niti govoriti da tehničari nemaju pojma kad niti tu nitko od nas nije siguran kaj se događa. Kako sam kolegi rekao na PM, mogu u subotu do njega doći pa pogledamo zajedno. Uzmem čisti laptop pa testiramo i vidimo kaj zeza.
Meni se samo u par slučajeva događalo ovakvo nešto, npr kad su torrenti sa hrpom konekcija i prometa porušili router, mislim da je bio SX763 u pitanju ili Tg782. Ono kaj bih na njegovom mjestu napravio je stavio "čisti" komp, i samo njega spojio kablom pa vidio kaj se događa. Wireless pogasiti i koristiti samo jedan uređaj. Ako prođe 2-3 dana bez freezanja onda ide dalje. Jer je moguće da i nešto s kompa preoptereti router i onda se smrzne. Čudno je to kaj se i Asus u tom trenutku smrzne, a on bi trebao ipak malo bolje hendlati hrpu konekciju od Speedporta. Nekako sam skeptičan da bi ONT mogao freezati routere, pogotovo Asus. On bi bar bio dostupan preko sučelja i napisao da je diskonektan. Da se možda tebi ne freeza samo tvoja konekcija od kompa do routera?
alengrosevic je offline   Reply With Quote