View Single Post
Staro 19.12.2017., 17:06   #1427
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Nije uopce bila nista jeftinija nego igdje drugdje. Nego je tu jedino bila dostupna. Ko i za disk. A opet smatrao sam da je HG spot odnekad ozbiljna firma.

I nisam jew. Al.opet imam pravo i izbora, kazem nije HG spot hardveraj.
Post nije išao prema tebi jesi ti đu ili nisi, već prema Agovom postu da takav modus operandi imaju Abrakebabra i Eđiđital. Sve to ima svoju cijenu.
Što se mojih eskapada tiče, to je bilo slučajno tako jer su HG i Links tada imali nekim slučajem debelo najnižu cijenu DDR1 RAMa, a ja uzeo jeftiniju od te 2.
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Pišeš o nekim davnim vremenima. Nit je Links što je bio nit je isti vlasnik HGspota. Mislim da danas cijena artikla ne uvjetuje ponašanje i odnos prodavača i njegovih vlasnika prema kupcima i robi koju prodaju. Imamo na forumu pozitivnih iskustva iz nekih drugih trgovina gdje se isto nađu artikli po nižim cijenama a odnos prema kupcu je korektan. Meni su iskiustva drugih na pcekspertu puno pomogla sad kad sam kupovao cijelu konfu. Samo treba čitati ovaj PDF i sve je jasno.
Da i? Dao sam primjer kad sad se zajebao. Da, bilo je davno, 2004 ako oćeš točno. No poanta priča je ista ako ideš jedan artikl kupiti u Rđiđitalu a dođe 10% više npr kod Uzija, onda nemaš se kaj čudit ako dođe raspakirano, ogrebano ili zamotano u salvetu.

Kolega Ati Freak nije imao izbor druge trgovine. Ali ovo se događa i onima koji imaju izbor.

Btw, drago mi je da se javljaš i u druge teme foruma

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote