View Single Post
Staro 18.12.2017., 13:24   #1388
tonchek
Registered User

tonchek's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor thunder11 Pregled postova
NAjbolji način da testiras brzine jest, da uzmeš pokučni na probni period od par dana koji one nude...mislim da je oko 5 dana ako se ne varam, barem je meni tako bio. A testiranja sa mobitelom kako si naveo niam siguran koliko je pouzdano mjerenje radi usporedbe.

A preporuke oko pokučnog ti nitko ne može definitvno reći da ili ne. Sve ovisi upravo o tome, kada ga uzmeš na probni period kolike su ti brzine u tvojoj okolici, pa čak i ako imaš dobre brzine poput nekih kolega tu na forumu nitko ne može garantirati da češ ih imati u narednim danima,tjednima ili mjesecima.

I da brzine mogu lagano ići ispod osnovnh paketa drugih ISP-a. Eto moj primjer, u 80% slučajeva na 4G mreži imam 2-5Mb/s ...u tri ujutro se popne na 25-30 ako imam sreće..sada stojim na 3G mreži i brzine variraju od 10 - 30 ovisno o svemu, doslovno.

Kažem, uzmi si na probni rok i vidi sam. Ako ti paše, uzmi samo SiM karticu bez ugovorne obveze i ako ti se ikada desi da ti padne veza i brzina...ukineš uslugu bez penala, samo si moraš kupiti ruter sam onda.
Puno hvala na odgovoru! Ako moze jos jedna stvar, koji ruter preporucujete ako bih ga uzeo na svoju ruku?
tonchek je offline   Reply With Quote