18.12.2017., 13:24
|
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Autor thunder11
NAjbolji način da testiras brzine jest, da uzmeš pokučni na probni period od par dana koji one nude...mislim da je oko 5 dana ako se ne varam, barem je meni tako bio. A testiranja sa mobitelom kako si naveo niam siguran koliko je pouzdano mjerenje radi usporedbe.
A preporuke oko pokučnog ti nitko ne može definitvno reći da ili ne. Sve ovisi upravo o tome, kada ga uzmeš na probni period kolike su ti brzine u tvojoj okolici, pa čak i ako imaš dobre brzine poput nekih kolega tu na forumu nitko ne može garantirati da češ ih imati u narednim danima,tjednima ili mjesecima.
I da brzine mogu lagano ići ispod osnovnh paketa drugih ISP-a. Eto moj primjer, u 80% slučajeva na 4G mreži imam 2-5Mb/s ...u tri ujutro se popne na 25-30 ako imam sreće..sada stojim na 3G mreži i brzine variraju od 10 - 30 ovisno o svemu, doslovno.
Kažem, uzmi si na probni rok i vidi sam. Ako ti paše, uzmi samo SiM karticu bez ugovorne obveze i ako ti se ikada desi da ti padne veza i brzina...ukineš uslugu bez penala, samo si moraš kupiti ruter sam onda.
|
Puno hvala na odgovoru! Ako moze jos jedna stvar, koji ruter preporucujete ako bih ga uzeo na svoju ruku?
|
|
|