View Single Post
Staro 17.12.2017., 09:02   #4760
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
nije mi jasno. kod kupovine proizvoda plaćena je poštarina/dostava. inače ti neće poslat niti će proći uplata paypall i slično.
kakav dhl onda?
ja sam preko dhl naručio , ajde neću lagat, ali barem 10 predmeta i nikad me nisu tražili pare. zapravo me nikad nitko nije tražio pare za bilo što i za bilo koju poštu, a naručio sam 30 do 50 stvari u zadnjih 20 mjeseci.
zašto se to događa? tko ima potraživanja na takav paket koji je već stigao osim države???
nekad se zna desiti da na paypal računu piše nula za shipping, a to dhl ne priznaje. i zato dodaje trošak shippinga na ukupnu vrijednost.

ja ne razumijem čemu toliko čuđenje ? pa svaki paket koji dolazi izvan EU, a njegova vrijednost je veća od 22 eura je podlježno carinjenju.

isto tako ovo što ti tvrdiš je apsolutno nemoguće. 10-ak paketa si primio putem DHL-a, a niti jednom nisi imao nikakve dodatne troškove ?

to znači onda jedino da je paket dolazio iz EU, ili da je paket manje vrijednosti od 22 eura, ili zadnja opcija da si naručivao iz onih aliexpress trgovina kod kojih kad odabereš dhl slanje nemaš dodatne troškove.
  Reply With Quote