View Single Post
Staro 17.12.2017., 08:24   #10044
Amd_Shill
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2016
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Tiki dali je taj sony iz 2015 4K? Našao sam info da svi sony iz 2015 i 2016 koji su 4K podržavaju, a ovaj je fhd iz 2017. Za njega sam opet našao na nekoj drugoj sony stranici za hevc support - Yes (Up to 1920x1080/60p 10bit). Naravno na emezzeta stranici pod filterom hevc ga ne izbacuje . Jbte koliko su stranaka samo danas dezinformirali.

No za onog panasonica mi nije skroz jasno za HEVC. I dalje mi je dilema između ta dva, kod panasonica više radi 5 god. garancije nego smarta (ide 5 god., provjerio na panasonic stranici na kojoj treba izvršit registraciju). Međutim brine me to što nema nikakvog reviewa, youtube clipa, "zvijezdica" (user feedbacka) po amazonu, neweggu - kao da taj tv nitko nikad nije kupio, a nije nov.

Koji su paneli ne znam, nit me u ovom trenutku zanima. No tko je OEM? Išao sam cijenovni rang malo više pod nadom da je ovaj panasonic, kao i sony kvalitetniji od grundiga, jvc, sharpa i sl. koji idu za nešto manje novce. Od ovih još malo skupljih (ionako se sve sa 10% popusta malo spustilo) dosta njih nije dostupna putem weba, a nebih neke izložene primjerke
Sony w805c (1080p) također podržava HEVC.
Godina 2015.

Poslano sa mog E6653 koristeći Tapatalk
Amd_Shill je offline   Reply With Quote