Citiraj:
Autor cheesewheel
Pozdrav,
uspio sam smiksati neku konfu s obzirom na prijašnje postove pa samo još da stručnjaci potvrde.
|
Ako ideš na intela svakako bolje G4560 i GTX1060 nego i3 8100 i 1050Ti. Ova prva kombinacija puno bolje vrti igre to sam vidio u masu testova. Baš je lik radio usporedni test te dvije kombinacije koje koštaju otprilike isto. Isto tako za future prof je 8100 sigurno malo bolja opcija ali brijem da ak ćeš u budućnosti uzimati recimo GTX1070 ili čak neku još jaču grafu onda bolje uzet neki i5 u paru s njom, odn. onda tak i tak mijenjaš i proc. G4560 je lagano okljašteni i3 i super gura u igrama. I3 8100 je bolja opcija ako se uz igranje često nešto komprimira, ako se radi neki mild video editing, "kučno" prekodiravanje....obrada fotki...ali za takve stvari ionako puno bolja opcija neki i5 ili i7.
BTW ja sam uzeo isto kućište i napajanje ali sandisk SSD 240GB (120GB je definitivno knap) i H110M asrockovu ploču. Ja bi klasični disk uzimao samo kao storage jer razlika toga i SSD je nebo zemlja, za rad i dizenje WINsa ili u igrama di ima hrpa textura za loadati itd itd...