View Single Post
Staro 16.12.2017., 19:26   #2961
Rotting007
Registered User

Datum registracije: Dec 2015
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Mogu dat svoj osvrt na mi5, a vjerojatno je ista stvar s mi6, samo je ipak bolji u izradi i jači u HW... ali i dosta skuplji.

MI5 je vrh komad hardwarea, al softwerski je out of the box loš . Ista stvar je sigurno i s MI6. Ti phoneovi svakako nisu namijenjeni za naše tržište, pa ne posvećuju ni previše pažnje na razvoj global roma.

Tako da Xiaomi da, ali ako ti se da i znaš flashat gore neki drugi rom.

Miui EU rom radi znatno bolje od njihovog službenog "global" roma, zapravo je baziran na xiaomijevim kineskim romovima, pa ako baš hoćeš miui to je dobar izbor.

Inače, ima dosta romova u ponudi i da se jako fino složit i riješit sve nedostatke MI5 (burn in, li la software za kameru itd.+ customizirat doista da bude po tvojoj volji). Npr. imaš portan software za kameru s pixel, pixel 2 i nexus 6 i hdr+ postavke tako da se i dosta dobre fotke daju na kraju izvuć s obzirom da je mob hardwerski super, samo se treba malo zajebavat s tim

da,često sam mjenjao romove na sadašnjem mobitelu,i mogu reć da je odin majka u vezi tog,android rula šta god neko rekao a i te custom rom-ove preko xda experimentriam kad se izbaci zadnji official rom na mobitelu ali bitno mi je da uređaji imaju tu podršku za "igranje" po sustavu..ugl tnx na info
Rotting007 je offline   Reply With Quote