Citiraj:
Autor Rotting007
hh to tvoj oglas pa ga se želiš riješiti? :P vidio sam na njušci ali pusti ti to polovni i očuvan od nekog žnj lika kad ja taj uređaj ne mogu sam vidjet svojim očima + taj uređaj ni nema garanciju..a slike..slike mogu bit stavljene i iz nekog Mađarskog foruma  em da ne spominjem kak naš narod voli zamuljat svakoga u svakom pogledu u vezi svega,prodavači tipa wanabbe Delboy & Rodney  I˙ll pass this..onda bolje i novo pa znam šta sam uzeo i gdje sam uzeo + i imat ću garanciju,što je ipak bitno..za tak neku "manju" tehniku nikad neb kupovao polovno,ako mogu novo onda idem na novo ili ako je nešto što mi se zaista sviđa i ako to ne mogu kupit možda odmah,onda jednostavno pričekam dok ne padne cijena,ako padne,naravno 
|
Mogu dat svoj osvrt na mi5, a vjerojatno je ista stvar s mi6, samo je ipak bolji u izradi i jači u HW... ali i dosta skuplji.
MI5 je vrh komad hardwarea, al softwerski je out of the box loš

. Ista stvar je sigurno i s MI6. Ti phoneovi svakako nisu namijenjeni za naše tržište, pa ne posvećuju ni previše pažnje na razvoj global roma.
Tako da Xiaomi da, ali ako ti se da i znaš flashat gore neki drugi rom.
Miui EU rom radi znatno bolje od njihovog službenog "global" roma, zapravo je baziran na xiaomijevim kineskim romovima, pa ako baš hoćeš miui to je dobar izbor.
Inače, ima dosta romova u ponudi i da se jako fino složit i riješit sve nedostatke MI5 (burn in, li la software za kameru itd.+ customizirat doista da bude po tvojoj volji). Npr. imaš portan software za kameru s pixel, pixel 2 i nexus 6 i hdr+ postavke tako da se i dosta dobre fotke daju na kraju izvuć s obzirom da je mob hardwerski super, samo se treba malo zajebavat s tim