Dobio sam bitno povećanje Hashrate-a nakon promjene drivera. Koristim Windows 7 a za službene AMD blockchain drivere svi pišu da ne rade sa Windows 7 iako bi trebali i uredno se instaliraju. Na kraju sam ipak stavio AMD blockchain drivere ali neke beta. Novi driveri odmah su mi podigli, ali samo reported hashrate sa 19 na 25 a prestali su raditi MSI Afterburner i AMD aplikacija sa Wattmanom, o čemu su ljudi pisali kao problemima s novim driverima. Nakon toga sam odlučio isprobati neki tuđi bios pa sam skinuo jedan s Anorakovog foruma (morao sam se registrirati). Prije novog testiranja ponovo sam pokrenuo atikmdag-patcher i pustio EthDcrMiner64.exe preko noći. Prosjek je bio možda 23 ali po prvi put je bilo nekoliko maximuma sa 31 i 32 MH/s. Onda sam pročitao taj Anorakov bios, vidio da su frekvencije na defaultu i promijenio samo gpu sa 1410 na 1150 i mem sa 1750 na 2050 i restartao.Sa tim sam odmah dobio Reported Hasrate 29,8 MH/s a trenutno imam Current Effective hashrate 31 MH/s, ali nije do toga došlo odmah nego nakon par sati. Do sada sam griješio što sam odluke donosio na temelju samo pola sata ili sat rudarenja, nakon svake promjene treba puno sati za vjerodostojan rezultat.