Kod mene ljeti kada imam 6-7 gostiju u app. nadoplatim 1x mjesečno po 30 kn - 100 gb ona 3 ljetna mjeseca i bilo sasvim dosta. Van sezone uglavnom se mota ispod 100 gb, dosta mojoj 4 članoj obitelji. Ni ljeti ni sada brzina na vipu nikada mi ne pada ispod 30 mbps /ide do max 88 mbps ako stavim ZTE MF286/, zasad, da ne ureknem. Na zadnjoj utičnici na adapteru imam onaj mali aparat - utičnicu koja automatski isključi dovod struje od 00,15 sati do 00,30 sati svaki dan poradi noćne tarife.
Mislim da je LTE-A od VIPa jača mreža od tele2, meni i telefonska linija znači puno jer obitelj ostvaruje preko 150 tel. poziva prema fiksnoj i vip mreži mjesečno, koji su besplatni. Jako mi smeta pogotovo ljeti kada dobijem tel. poziv kada dolazi do prekida interneta, gosti negoduju, već ga imam preko godinu dana i ni makac što se toga tiče. Trebali bi ponuditi i neki bolji ruter /minimalno cat6/ makar uz nadoplatu, a oni ako ga i sam kupiš ti brane da skidaš karticu iz njihovog, neka se ugledaju na ovu stvar u tele2 !!
--