Citiraj:
Autor Imagine
Hvala ti za upute ...još me samo zanima orijentacija boce kad je skidam stavljam. Nije važno ili ...?
Uz to , trebam ga zatvorit između špricanja?
Šta se toga tiče , mogli su nacrtat na pištolju bar + i - 
Inace , s pištoljom dolaze plastične cjevčice za koje sam pretpostavio da idu na vrh istog a refuzo nema pa sam uzeo i taj pak.
|
Orijentacija boce nebitna.
Ne kužim što bi trebao zatvarat između špricanja. Kad zapjeniš, odložiš pištolj i špricni malo čistača po izlaznoj rupici. Ako ne špricneš, onda samo prije slijedećeg korištenja noktom makni pjenu što obično ostane na izlaznoj rupici. Kolko vidim, pištolj ti je teflonski, ako ga zasereš, nemoj ga slučajno čistit nečim grubim, metalom i sl. Samo krpica, sve ide dole.
Te cjevčice koje si dobio s pištoljom su nastavak u slučaju da radiš na nekom nepristupačnom mjestu, onda ih natakneš i saviješ rukom il što ti već treba. Tak da nisi morao ove dodatne uzimat.
Citiraj:
Autor Joza_Seraf
Mňze pitanje uvezi gletanja. Znaci kod frenda smo gletali komplet kucu. I sad kad je postavio ambijent rasvjetu na jednom zidu je "fleka" od lošeg gletanja. Cca 30x50 cm. I to se sad dosta vidi jer smo sfusarili. E sad s obzirom da je prekreceno s bijelom bojom, ako pregletamo i prebrusimo taj dio i ponovno prekrecino, oce se vidjeti to? Ili bi trebalo cijrli zid odraditi?
|
Pa ak je cijeli zid gletan, samo taj dio dobro pobrusi, pogletaj, opet pobrusi, pogotovo spoj novog i starog gleta te pofarbaj, kaj bi cijeli zid gletao bezveze.