View Single Post
Staro 15.12.2017., 18:29   #10238
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor ibme74 Pregled postova
U SP nema problema, u MP itekako...
Frend igra PUBG, BF1 i ARMU 3 online na 660ti i prastarom i920 (2.8)....Dakle on spusti neke postavke i radi mu ok. Na 1080p. Po tome meni bi isto trebalo. Svakako javim dojmove. A moje iskustvo općenito govori da se uz par štelanja postavki da izvući dosta FPSa van. Recimo kod ARME je to AA&PP koje kad sam isključio (kao i dio vegetacije) nisam imao problema na 760....kod PUBG koliko čujem od frenda ima neki post process bullshit i motion blur koji kad se ugasi igra radi puno bolje...To kaj neki moraju igrat sa svim na totalnom maximumu i sa svim sranjima popaljenim - to je neka druga priča...Komično je što u dosta igara ekipa gasi vegetaciju ("cheat") pa ito pomaže za koji FPS više. BTW, znam ljude koji niti nemaju tweakene settingse u nvidia CPu......Ova 1060 koju sam uzeo ide stabilno oko 15% gore (jasno, ovisi o primjerku) i točno toliko i daje više FPSa (opet, ovisno o igri).
Jedino gdje bi fakat mogao osjetiti određeni pad performansi su igre koje realno iskorištavaju (u punom smislu) 4 fizičke jezgre. Npr. A takvih nema puno. G4560 ima 2 fizičke i 2 "virtualne jezgre" i to mu dost pomaže da dobro prolazi na gaming testovima.
Ovdje je jedan od hrpu primjera di se vidi da i dalje kod velike većine igara grafa igra glavnu riječ. Jasno za neke druge zadaće (tipa rendanje, komprimiranje, kodiranje itd) proc s 4 fizičke jezgre (ili više) je puno bolja opcija.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 15.12.2017. u 19:15.
Tvrdi je offline   Reply With Quote