Citiraj:
Autor Princ288
E a koji DAC da u njega mogu balansirani kablovi? Ja sebi kad sam trazio sam se na kraju odlucio za "M audio 2x2", pasao mi veliki volume knob i cijena naspram focusrite konkurencije a i izgledom mi bolji, usb c napajanje...  I moje krk g3 pogoni sasvim dobro, ali neznam ocu ikada ukopcat mikrofon u to, jer necu imat tu potrebu.
Inace, hvala svima na savjetima oko gramofona, iako je krenula rasprava u krivom smjeru  pogledao sam i u freebirdu, nazalos mi nije pasala ponuda tj dosta stari i istroseni bili.
Uzeo Akai BT100 i super je, osoba prezadovoljna, spajanje na blutut bezbolno, izgled fantastican, kvaliteta izrade isto odlicna
|
Pa iskreno to i mene nervira. Vecina audiofilskih DAC-ova koristi nebalansirane izlaze...
Iskreno, focusrite 2i4 ima jako dobar DAC u sebi. Tako da mi se čak čini da je od upitne isplativosti kupovati nešto drugačije u tom cjenovnom rangu. Mene više nervira što na tim zvučnim karticama kao tvoj maudio i moj focusrite, pojačalo za slušalice ne bude dovoljno snažno za vozit 250 ili 600ohmske sluške.
Ja imam 80 ohmski beyerdynamic pa dobro radi s 2i4