View Single Post
Staro 15.12.2017., 14:14   #3
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Definitivno može wlan, a trenutni router je naveden tek da se zna kako je trenutno spojeno.
Sada je spojeno sve kablovima.
Kabal mi neće biti najbolja opcija pošto ga nemam kako provući tj. jedino da probijam zid, a to sada ne mogu izvesti.
Zato navodim da mogu izbaciti trenutni router iz igre i kupiti što god treba samo da to radi ok.
T-com mi sada u stanu uspije isporučiti cca 7 Mbit/s i za to moram platiti "veću" brzinu, ako puste oko 10 Mbit/s počne pucati veza i nema smisla.
Po svemu sudeći ista brzina će biti i u kući (možda i manja) te zato bi bilo dobro da mogu nekom uređaju dati prioritet (zbog brzine naravno, ne zbog signala pošto signal mora biti ok na tih par metara) ako moram ići na wlan opciju pa makar to značilo da moram zamijeniti trenutni router ili bilo što drugo.
Upravo zato pitam koja je najbolja opcija i što bi trebao kupiti da to radi ok i da je na glavnom kompu ping ok kao i brzina.

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote