Citiraj:
Autor Kesonja
Još jedan nezadovoljni korisnik,bježte dalje od ovoga,predvečer,navečer počinju problemi,zažalim i prokljinjem svaki dan od travnja mjeseca do danas.Upozoreni ste svi.Na žalost vezan ugovorom.
|
Pošto smo oboje iz istog grada, moram potvrditi što je kolega napisao. Makar tu ima dosta toga. Iako sam napisoa zalbu (na koju su mi umanjili račun za 100kn - 1mjesec) dalje se ništa nije promjenilo.
Par dana kasnije me zvala njihova tehnička sluzna koja je izašla na teren, mjeriti i provjeravati sve stanice i što god. Nakon toga sam dobio poziv u kojem su ukratko rekli ovo :
" Imate pravo, bazne stanice su preopterečene, kada smo radili stresstestove prije izbacivanja same ponude, testove smo radili na max. opterećenosti od 3000 ljudi ...a kako vidimo kod Vas je bilo spojeno preko 30,000. Mogu Vam reći da Tele2 namjerava dotjerater veliku većinu baznih stanica na morskim regijama, koji gradovi i kada..Vam nemozemo još reći"
Eto zivi bili pa vidjeli.
Isto ugovor vezan i već 5 mjeseci na 4G ne idem preko 3Mb, i prisiljen sam koristiti 3G koji, kad mu se digne ide i do 30Mb...
Moj savjet isto, uzmi samo karticu..ako ne valja odustaneš bez penala, riješeno.