View Single Post
Staro 14.12.2017., 08:53   #21428
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
pljeskala, kakve su to gay fore sada, pa jebote gledas kino projekciju, a ne kazalisnu predstavu? pljesces PLATNU? a je se smaklo sve u pm
1996, noćna pretpremijera Independence Day kod mene. Kino puno ko čep. Rasprodano valjda prvi i zadnji puta u povijesti. Preko veze su neki ušli i sjedili po podu.
Urlanje, pljesak, kao da je predstava i nogometna utakmica.

Ja bi rekao da su SW gledali fanovi tj većina, a ne hrpa pozera kojima je bitno sa svojim servisima za samopromociju nabaciti fotku kako su upali na pretpremijeru, a misle da je Han Solo glavni đedaj vitez.

Tako da to nisu nikakve gay fore, nego prava publika na pravom mjestu bez lowlifova sa 17 slika sebe dnevno na profilima raznim.

@svima
Krene li rasprava putevima kao kod EP7 gdje se kroz 10 stranica uvjeravalo jedni drugi da je film smeće/remekdjelo i bude li se sugeriralo da treba IQ spustiti i slično ili bilo kakva nadjebavanja, nagrada je GO u vremenu trajanja dok film ne dođe u videoteke
Molim lijepo, napišite da vam je film smeće ili da je najbolji ikada, samo bez pametovanja onoj drugoj strani koja je naravno u krivu
Nagrada ista se primjenjuje i za bilo kakav otkriveni spoiler bez adekvatne zaštite

Pozzzz11111!!!!111

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote