Citiraj:
Autor FT1000
pozdrav svima, nov sam ovdje na forumu i u miningu
jedno kratko pitanje,
započeo sam majnati ZCash, sa ewbf na flypool-u.
Na krakenu sam kreirao acc i kreirao adresu za funding ZCash.
Tamo na poolu sam postavio kad izmajna 0.01ZEC da radi isplatu, on će to poslati na adresu sa Krakena i tamo će se to vidjeti nakon nekog vremena?
Vidim spominje se Jaxx wallet, jeli on bolji od Krakena i dali se na njemu isto može dobiti funding adresa?
|
Da, vidjeti će se... Jaxx je dobar za čuvanje ali ne za majnanje na njega...
Citiraj:
Autor maxkrimo
.
|
Ukratko, bacaš lovu na gluposti...
1. ne znam što će ti 48 risera
2. m.2 ssd i još 250gb, čemu? - 64gb najjeftiniji i vozi
3. dva uber skupa i jaka napajanja, čemu? - Tu je dosta bilo koje 1200W gold napajanje...
4. 16gb rama? i još DDR
3 - DDR4 4GB više nego dosta
5. dual psu adapter ti ne treba...
6. grafe najjeftinije kaj nađeš, isto daju...a zbog tišine uzmeš npr gigabyte gaming ili asus ili msi gaming...sve je to isto, a voda ti samo bude stvorila probleme s montranjem, tiše ne bude...
Citiraj:
Autor BBminer
Pozdrav,
oprostite što se ubacujem ali trebam savijet.
Danas su mi stigle grafe (Sapphire RX 580 Nitro + OC 4GB) te mi je u planu sutra u toku dana složiti RIG.
Koji je po Vama najbolji software za rudarenje te koji coin?
Whattomine kaže da je najbolje rudariti ETN, SUMO pa ETH.
Do sada sam koristio NiceHash i WinMiner na svom PC, pa nisam siguran koji drugi program bi bio najbolji po performansama?
Unaprijed hvala!
ps. Imam Jaxx wallet otvoren.
|
Ako je 1 rig, onda ETC npr... ali sve dođe na isto, samo ETC budeš prije skupio i lakše prodao ako skoči cijena te tako i više zaradio...
A za njega korištiš claymore dual mminer...a kako postaviti ima puno puta objašnjeno svuda na netu...