Citiraj:
Autor 1v@n
Trolaj negdje drugdje... Ne vidim smisla u izdrkavanju oko ovakvih stvari, pogotovo kad je i tebi i nama najbliži HD signal u Sloveniji, a i o takvom internetu u prosječnom kućanstvu još možemo samo sanjati. Malo spusti nos nazad na zemlju.
Tebi je smeće, a takvi TV-i su u većini kućanstava u svijetu, jer prosječan korisnik ne filozofira oko TV-a poput tebe, nego kupi ono što si može priuštiti, a to je TV klase do 3000-4000 kn.
32" je još uvijek najprodavanija dijagonala na ovim prostorima, a high end TV-e te dijagonale više nitko ne radi. No, bitno je da se drobi unedogled...
|
Prvo spadam u prosjecne korisnike a ne neke bogatase. Tebi je mozda najblizi HD signal u Sloveniji a ja sam na Telemachu i imam oko 30HD kanala i 80mbps internet za 50KM(oko180 kuna).
Drugo i moji televizori su kostali od 3000 do 4000 kn(40h6400 i 43wd755) a puno su bolji od televizora sa IPS panelom i direktnim pozadinskim osvjetljenjem koji kostaju isto toliko novca i ovdje je poanta da se uzme sto bolji TV za taj novac.
Trece, kao sto je korisnik @darkijas napisao, ima IPS panela sa direktnim pozadinskim osvjetljenjem koji izgledaju dobro ali ih je veoma veliki broj uzasan i svako ko zna sta je black uniformity i DSE zna o cemu pricam pa kako onda bilo kome preporuciti takav TV kada moze dobiti smece u kutiji koje cak ne potpada ni pod jamstvo i osobno znam nekoliko osoba koje imaju LG LED TV sa uzasnim DSE-om i receno im je da im jamstvo u tom slucaju ne vrijedi. Zar nije bolje izabrati VA panel koji ima puno manje navedenih problema i sa kojim je mnogo manja lutrija sto se tice black uniformity-ja i DSE-a?