Citiraj:
Autor Manuel Calavera
A što se tiče brandova, tu ne znam tko je tko, grunding je po meni nekad bio švapska firma itd. sad su to sve preuzele kojekakve žnj kompanije pod njihovim imenom. Recimo za sharp mi je netko rekao da kao ne stavljaju škart komponente, ali ajd ti sad znaj dali to vrijedi i za budget segment, dali je to i sada tako ili je to bilo prije 10-15 godina itd.
|
Grundig su Arcelik odnosno turci, takodjer u grupaciji sa Bekom i ostalim. Za taj budget segment su sasvim ok, smart radi uredno makar nema neku veliku ponudu aplikacija. Sa 5 godina garancije u budget segmentu - čisto ok.
Sharp je Vestel u low end segmentu, a Vestel su opet turci koji proizvode hrpu OEM aparata pod drugim imenima.
Sa nekim Sonyem nećeš fulati, a android box također lako kupiš...
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Zato sam se i ja sinoć upitao dali da umjesto 100-110cm smart tv-a uzmem neki sa većim "imenom" tipa neki samsung ili sony bez toga, ili sa svime time samsung ali 80cm za iste novce.
A vidio sam i neku 99cm toshibu u pevecu - toshiba 39L3663DG (2600kn), ima dvb-t2, hevc, wifi, smart, samo ne znam kakvi su oni za telke?
No što kaže PusA možda je onaj lik naletio na neispravan model sharpa
|
Toshiba ti je opet Vestel

Kao i recimo JVC...
https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel