View Single Post
Staro 12.12.2017., 01:24   #7992
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Ja sam nekad davno imao VX550 koji je pogonoio sve i svašta (GTS 8800 sli, GTX 8800 SLI, 3870X2, 4850 CF) trenutno tjera FX6300 + HD7950. Nakon 10+ godina još ne pokazuje znakove umora. Nema coil whiena, zujanja brujanja, čak i org vent radi kao od prvog dana. Naravno podrazumjeva se redovno ispuhivanje prašine kompresorom.
Citiraj:
Autor lobo64 Pregled postova
Osim čišćenja koje radikalno produžuje vijek trajanja, veliku ulogu trajnosti dotičnih napajanja sigurno igra kvalitetna Seasonic platformae te DBB vent.
Ta kvaliteta po toj cijeni se danas gotovo pa više ne može pronaći...
Ekhm evo mi jednog pod nogama,desetljeće starog skoro(a možda i je,kupio ga od nekog lika sa foruma na Trgu Bana tam 2009.)

Ali jedan ispravak,radi se o CWT platformi sa all nippon elektrolitima. Znam da je ekipa masovno preporučivala CX/TX seriju zbog Seasonic > CWT ali....that didn't aged well

Propuhan je valjda jednom il dvaput u 10 godina(nije baš da održavam PC zadnjih 6-7 god),valjda pun prašine,možda i kukaca,5 godina radio u komadu bez gašenja,ganjo CF u mladosti....i dalje je hebeno najtiši dio kante iz profila

Još kontam dali će preseliti u Coffee Lake konfu koja dolazi sa Fortronom 400 ili u zasluženu mirovinu

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 12.12.2017. u 01:31.
trouble je offline   Reply With Quote