11.12.2017., 07:58
|
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor bogy
Pozdrav iz Splita...molim za savjet.Situacija je slijedeća.Nakon cca 10g imam namjeru promjenit klimu radi ogromnih računa struje.Posjedujem trenutno CLASSE CL AC 18407,R407C plin,1900W grijanje,1950W hlađenje.Stoji u blagovaonskom dijelu stana te puše kroz harmonika vrata u prostoriju dnevnog boravka koji je cca 20-25m2...blagovaona i kuhinja su skupa nekih 10-15m2.E sad ova klima neznam jel 5KWna jer nemam o njoj podatke(bila u stanu kad smo ga kupili prije 10ak g i bila je relativno nova) već s markice s koje sam prepisao podatke.Po savjetima od prijatelja te nekih što rade s tehnikom i klimama,kažu Toshiba ili Haier...čujem za Mitsubishi da je top(japanci uglavnom)...da skratim,što mi vi savjetujete?Jeli dosta 3.5kW klima u Splitu gdje su temperature u prosjeku zimi 10C(rijetko padnu ispod 0,najčešće -2 na nekoliko dana)...ostatak godine su blage mediteranske temperature i ljeti vrućina velika.Vanjska jedinica je s druge strane zida od unutarnje...nema velike udaljenosti između njih..cca 1m,1.5m cijevi....cijena naravno što manja ali volio bih da je kvalitetna u pitanju...jel dobivam i koliko u odabiru vrhunske klime i one best buy verzije?Koliko se realno to odnosi na potrošnju struje naspram ove moje stare i što mislite bili uopće trebao mijenjati ovu klimu ili dok traje,nek traje?Hvala puno,unaprijed! 
|
http://ferlez.hr/klima-uredjaji-akci...xp35k3-rxp35k3
Plus WiFI adapter i nemas brige.Grije i hladi odlicno.
Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk
|
|
|