Citiraj:
Autor gaggo
Bok ljudi,
citam tako sve o altcoinovima, te sam i ulozio oko 65€ i vec imam punih 70€ od ovog manjeg trejdanja raznih coinova. No sad me zanima sto bi iblo dugorocno najbolje, planiram ubaciti svu svoju ustedevinu  od 100€ u nesto, ali da probam dugorocno dobiti nesto s tim. Malo sam zakasnio s bitcoinom, jer sad vec zadnjih par dana samo raste i nikak da padne ispod 10k, zato sam gledao malo ove alternativne valute, tipa golem i sia coin.
Vecina ovog sto imam je sad u Sia coinovima, te jedan mali dio u golemima.
No sad po vasem, sto bi bilo najbolje pored Bitcoina, s obzirom na one procjene o cifri od 50k za jedan?
SIA kao i Golem imaju potencijala za rast, samo za SIU postoje procjene da ce narasti do 15c do prvog kvartala godine... tako da bi to bio rast od 1500% u usporedbi sa sadasnjom vrijednosti 
|
po meni za sve početnike koji su BTC krenuli zadnji par tjedana da čekaju dip te ga kupe i prst u uhu
za altcoin ja mislim da je prekasno ako BTC krene jače padati jer će sve biti crveno
sa ove stranice
https://coinmarketcap.com/ odaberi 10,20,30 coina koja pratiš zavisi od 1d,4h,1h kakav si trajder pratiš te kupiš
ne zaboravi da manje više sve je pump dump da je BTC od početka bull trendu dolazi futures ugovori nitko ne zna što će biti pa treba biti oprezan