View Single Post
Staro 09.12.2017., 17:31   #183
miki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova

Prozori lagano riješeni...riješena i vrata.
Stavljao još table lesonita + stiradura.
Zakucam poslje koju slikicu da se vidi kako je sve napravljeno toliko profesionalno da .... jadan onaj koli to bude poslje mene morao skidat
Al ozbiljno ,toliko sam zadovoljan da mi je palo napamet da nebi bilo loše riješit i plafon...

Pa da sam uzeo još malo stiropola i zaljepio jednu plocu.
Stajala je citavih 5 sek dok mi nije pala na glavu.
Sva sreca da se nije stigla okrenut ko šta se okrene feta kruva s mermeladom.

Uglavnom , taj ever build silikon tj. lipilo ne drzi...a ni onaj žuti tekafix nije ništa bolji. Bar za tu svrhu.
Obzirom da je gusto toliko da trazi terminator stisak pištolja , uopče ne patim šta necu morat istisnut još koju tubu.
Ipak , moram s nečim to fiksirat pa ...što kupit?
Mislim na lipilo jer bi htio izbjec buzanje plafona i stavljanje onih tipala za stiropor pošto to traži malo više angažmana.
Uglavnom ,receno mi je da ono tipa purjene nece ici jer ne hvata na boju pa...što trebam?
Najobičniji akrilni silikon (kit) drži 100% - možeš ga malo ugrijati (topla voda) da lakše istiskuješ. Obavezno "bogato" nanijeti. Znači napraviš krug uz rub i onda unutra na 10ak cm razmaka radiš kao cik-cak. Uzmeš plastičnu "hoblu" i popritišćeš (izlupaš) dobro - nema potrebe ni za kakvim podupiranjem. Akrilni kit ti je oko 15-ak kn - uzmi najjeftiniji.
EDIT: sve uz pretpostavku da ne lijepiš stiropor deblji od 3cm - i računaj tubu akrila za cca. 1,5-2m2 (3-4 ploče) ovisno koliko ti je strop ravan.

Zadnje izmijenjeno od: miki. 09.12.2017. u 17:42.
miki je offline   Reply With Quote