Citiraj:
Autor Manuel Calavera
|
da lik nije normalan majke mi kad će dobiti na bug-u ban možda prođe na forum rode
Citiraj:
Autor Ag008
Tada sam bio mlad, mislio da kao privatna osoba možeš dati nešto jeftinije. Firma ti je bila nova. Bio sam u krivu. Samo ću to reći.
Nemam ništa ni protiv tebe ni firme, ovdje me prevario korisnik koji sam mislio da je jadan, siromašan a izgleda da nije govorio istinu.
Pretpostavljao sam da je kupio RAM, CPU i MBO kod tebe jer si ih ti spominjao u onoj slici te i on naveo da je više kupio na računu pa ne zna je li povrat dobar i prvotno sam postavio kao upit "ako je korisnik te 3 stvari kupio" (uz pretpostavku da je siromašan što je isto bilo krivo)
Bilo bi puno lakše da si jednostavno tamo odgovorio na njegovo trollanje. Ili da je netko prije rekao da je troller ili tamo napisao.
Žao mi je, pogriješio sam, sada sam napisao da je na kraju ipak UZI dobro obavio sve vezano uz njega i reklamaciju. 
|
sa bug foruma
"Vjerujem da je teško živjeti uz ovrhe i probleme (pogotovo kako je otpisano i je li zakonito takvo povećanje i može li se soporiti) no mislim da ne bi trebali nastaviti raspravu vezanu za socijalno stanje već vezanu za samu trgovinu."