View Single Post
Staro 08.12.2017., 21:55   #2882
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ponavljam, moje osobno mišljenje (i u tom trenutku) nije nikako uvjetovano cijenom dostave niti nečim iz 2013.
Imaš jako dobro sjećanje ako se sjećaš gluposti iz 2013.
Kasnije, kada su rekli da je on troller sam shvatio da on baš ne govori istinu.
U njegovom zadnjem postu se žali kako se brine o bolesnom ocu, nema hrane u hladnjaku te je njegov račun blokiran zbog duga bankama jer je ostao bez posla. Zažalio sam se nad čovjekom, inače volontiram i pomažem siromašnima pa sam mislio da je to slučaj. Nisam išao istraživati više od zadnjih par postova te teme.

Nisam uopće znao njegovu povijest niti da trolla, dapače još sam mu na PM poslao jednu Win8 Dreamspark licencu-kod (iskoristivu za Win10) jer je u postu rekao da će sada i Win10 morati kupiti kada mijenja matičnu. Sada se osjećam prilično glupo ako sam mu bez veze dao.

Mislio sam da čovjek doista nema novaca, da je u financijskim problemima te da sada opet ne raspolaže vraćenim novcem. Ne znam ni ima li matične koja njemu treba na njuškalu. Mislio sam da je upoznao i firmu s time, pa su mu svejedno vratili na karticu.
Ispričavam se ako sam "blatio" firmu, nisam htio, namjera mi je bila pomoć korisniku.

(btw ne znam zašto mu nisi na tom forumu još prije odgovorio ili ga ispravio pa do ovog sveg ne bi ni došlo)