Nisam htio ovdje komentirati ali kada me se proziva....
Dostava nema nikakve veze, ionako nisam mislio ništa ni kupiti u Uziju da bi mi bila bitna već sam govorio za bilo koga drugoga, da nisu promijenili cijenu dostave.
Koliko sam ja shvatio:
Ovdje je kupac prilikom kupovine kupio DDR3+CPU+MBO u želji da ima funkcionalno računalo. MBO mu je nakon određenog vremena se pokvarila i poslao je sve zajedno UZI-ju jer ima jamstvo.
Nakon 3 tjedna kupac iznerviran čekanjem i ne pružanjem povratnih informacija (rekao je da treba samo BIOS promijeniti što može i lokalni servis no radi jamstva šalje njima) traži da mu vrate CPU. Uz to navodi da kada god zove ne dobiva točne i konkretne informacije osim "poslano je" itd.
MBO mu ne mogu popraviti niti naći ikakvu kombinaciju da mu radi uz kupljenu DDR3 memoriju (pretpostavljam da ima matične samo uz DDR4 kombinaciju). Samo mu vraćaju novac za MBO koju ne mogu popraviti a neka se snalazi s ostalim komponentama. Čak ne ni željenim putem na IBAN već na kreditnu karticu prilikom kupovine (storno).
I normalno da je on oštećen, bio bi svatko od nas, ima komponente koje mu ne služe jer nema matične koja bi sada odgovarala tim komponentama. Ovdje je (po mom mišljenju) UZI trebao ponuditi da vrati i RAM njima pa mu omogućiti zamjenu/doplatu za DDR4 RAM ili zamjenu CPU-a. To bi po meni dobra trgovina napravila.
Ignorirao sam informacije o eventualnom socijalnom statusu, nisu ni bitne.