View Single Post
Staro 08.12.2017., 16:32   #1078
Njusskallo
Premium
Moj komp

Njusskallo's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Ajmo ljudi di ste, iskustva sa 5T, jeste zadovoljni? Evo ja sam svog danas nadogradio na Oxygen 4.7.4 (VPN kanada, u hr još nejde). Pošto sam godinu i pol koristio OP3 nakon par dana korištenja 5T mogu iznijeti par stavki koji me živciraju.

Sa OP3 sam bio prezadovoljan pa samim time nisam imao velika očekivanja od 5T .. Činjenica je da 3ka radi ko beba, ima Oreo i nisam mislio da će 5T bit brži ali je. Možda sam se previše navikao na fingerprint s prednje strane i moram priznat da mi malo fali. 18:9 nije neka sreća, ali se navikne jako brzo, večina aplikacija izgleda bolje (čitaj: clash of clans izgleda zakon)

Pluseve neću nabrajat pošto sam zadovoljan sa svime (osim dolje nabrojanim), a naročito kamerom koja je toliko popljuvana.. nevidim zašto jer ima krasan pro mode s kojim se da izvuči jako lijepe fotke.

Moji glavni minusi:
* prepoznavanje lica u mraku loše. točka
* Docking ikone su preblizu jedna drugoj, OP3 je imao savršen razmak neznam zašto su to mjenjali
* U nekim aplikacijama docking ikone se izvlače bez razloga (vjerojatno softverski problem same aplikacije al nekad izgleda glupo)
* low light kamera .. ah neznam što bih za ovo rekao

Eh sad rekao sam da neću nabrajat pluseve ali jedna stvar me posebno razveselila. Pošto dosta igram Clash of clans na mobitelu iznenenadilo me koliko manje baterije guta naspram OP3. OP3 sam redovno punio na dnevnoj bazi (stvarno sam puno na mobu), dok OP 5T još ni jedan dan nisam uspio izmust do kraja. Veliki plus!
Njusskallo je offline   Reply With Quote