Ovako sto se tice vipa. Prvo prije 3 godine sam poceo koristiti mobilni internet L tarifu, 220kn 25gb flat noc. Obracun je radio normalno i nisam imao nikada problema osim u prvom mjesecu jer nisu aktivirali nocnu tarifu pa se malo zalomilo prometa ali opet je bio promet vidljiv u realnom vremenu, nocna flat je radila super, nikada smanjenje brzine niti nakon 2tb podataka.
Poslje 2 godine od tada.. odnosno prije godinu dana uzeo sam homebox M tarifu 30gb, flat noc 190kn i tu sam imao strasno puno problema. Promet se nije zbrajao u realnom vremenu nego tek nakon pola dana i vise te nekada mi je radio flat noc a nekada nije. Najsigurnije rjesenje mi je bilo da sam siguran da sam stavio timer digitalnu uticnicu i nariktao da se gasi u 23.59 i pali u 00.01 i sve je radilo ali povremeno su mi znali ubaciti malo vise prometa i zaracunati u dnevnoj tarifi. Bio sam se zalio u nekoliko navrata, ludio, iskopcavali su mi internet i svasta, dobio sam jednom umanjenje racuna stime da su mi rekli da je sve uredu sa njihove strane ali su mi umanjili racun ???? Nakon nekoliko mjeseci natezanja uspio sam raskinuti homebox M tarifu na foru jer imam bnet preko njih na drugoj adresi i uzeo sam ovaj tubro paket. Uglavnom kostalo me punoooo zivaca ta zafrkancija sa njima. U toj tarifi nakon 30gb potrosenih iz tarife 1gb je bio cc 20-30kn tako da se brzo nabro veliki racun.
Zadnjih 9mjeseci imam homebox turbo, 100gb, flat noc, 150kn i tu nisam imao nikakvih problema sa prometom osim kada je promjena sata bila pa tu noc server ne radi kako spada te nocni promet udje u dnevni. Ovdije radi u realnom vremenu potrosnja, zadovoljan sam brzinama i svime u globalu ulozeno dobiveno.