View Single Post
Staro 07.12.2017., 22:45   #897
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Hajde smanji malo dozivljaj . Odakle tebi ideja da ne koristim / nisam koristio ? Ti znas sta ja radim i kad radim na svom kompu ? Jel se mozda druzis sa "Vidovitim" Milanom ili sta ?

Meni su isplate na blockhain isle tek nakon cca 100$, u pocetku je islo puno cesce ali zadnjih mjeseci puno rjedje, vjerojatno zbog toga sto su se oni ravnali po 0.xxxx BTC a ne po USD ali tako je bilo ( da nije tako nebi mi "propalo" 90$ koje sam trebao dobiti 8.12.2017 u 18h tj. sutra .
Gle posto sam ja isplatu izvrsi dan prije krepavanja NH i isplata je bila 0.001 BTC ovo tvoje ne stoji. znaci 3 dana za redom prvi dan je vise jer su bila dva dana jer nisam izrudario 0.001 nego sam imao samo 0.000987 i nije mi htio isplatit.

al 0.001 niej ni blizu 100$ koje ti spominjes.

meni je propalo 0.0012btc cirka .a BABA VANGA mi je susjeda i ja ZNAM

EDIT :
u biti ima objasnjenje zasto je to tako. Ti si radio isplatu direkt na ext vallet kojoj je limit veci nego na njihow wallet . ja se ispricavam sto sam bio grub u prijasnjem postu. Neznam kolko ti se sve to isplatilo i kolka je usteda u fee da izbjegnes njihov wallet jer da si iso na njihow waleet mogao si svaki dan dizat i prebacivat sam u svoj....

sry jos jednom...

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 07.12.2017. u 22:54.
livada2 je offline   Reply With Quote