View Single Post
Staro 07.12.2017., 21:46   #894
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
jesu.. ali i dalje si mogao na vanjski walet.. fee 4%
nego su imali te bedastoce.. koliko moras namajnat da bude isplata..
i to se nakupilo do srijede.. i ode netko sa parama
Pa imali su isplatu svaki dan u 12:00 i morao si namajnat minimalno 0.001 za isplatu sto i nie bas neka suma
Prebacivanje iz njihovog waleta na drugi je kostalo 0.0003 BTC po transakciji tako da to nije bio neki izgovor da to ne radis svaki dan ili ak ne rudaris sa par rigova svaki tjedan.. ljudi su ljeni i drze na NH po par BTC-a i misle da je to sigurno. Popusio sam tamo tih 0.001 btc jer taj dan nisam prebacio to na bitrex ili negdje...

Inace vlasnik NH je tata bivseg Cyber kriminalca tako da cemo jos dosta cut o NH u buducnosti ( al u sudskom epilogu)

Kad pogledam i usporedim NH sa npr nanopool NC je debelo u prednosti bio. Posto je pretvarao izmajnano odma u btc cim je izmajnano u biti si zaradjivao odma ko da holdas BTC. npr monero. u jednom trenutku je monero bio 330usd a btc 13000 i majno sam oko 110kn na dan i sve se to odma pretvaralo u btc. da sam to majno na nanoopol ili bilo gdje drugdje ja bi imao monero i eto cekao 7 dana na poolu da mi to moze isplatit na wallet. e sad kolko ce to vrijedit nakon 7 dana? po meni puno manje jer eto od jucr do dans monero je pao s 330 na 250 a btc je narasto s 13000 na 16000. za 7 dana sumnjam da ce monero narast vise od btc-a pa kad to tako pogledas NH je bio zakon za majnanje. Sto se sigurnosti tice. PA NH je siguran kolko i nanoopoll. npr sutra netko hacke nanoopol i gle popusicu puno vise nego na NH jer sam tamo imao isplatu svaki dan a ovdje imam svaki tjedan

zadnja 5 dana NH ispalta svaki dan u 12:00 sume su bile oko 0,00101536 btc-a za isplatu s 2 vege 56 -to je bilo oko 75 - 85kn po danu u prosjeku i odma sma imao BTC na waletu.

sad racunam nanopool za 1 dan i suma je 65kn , sto jos moram prebacit na bitrex pa tamo kupit btc pa premjestit na wallet i ostace mi nista

Bitrex je koma kad prebacujem btc sa njega . ima li netko neku bolju soluciju za pretvorit monero u btc pa na walelt ili na btc karticu?

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 07.12.2017. u 22:02.
livada2 je offline   Reply With Quote