samo neka visoko leti jer dok će lupiti u zemlju izaći će s druga strane japanerima vam
očigledno umjetno napumpana cijena dobro dođe futures za klađenje na short samo pitanje koliko torbe će biti teške
btw @domy_os po meni nema dobrog altcoina jer je sve pump dump to će se znati jedino kada bude puknuo balon pa tko živ ostalo kao i poslije dot com bubble koje tvrtke ostale. Svaki par tjedana dođe neki novi coin i sav hype jer su negdje pročitali da ide moon and buy lambo. Prije je bio onaj 0x sada cardano za par tjedana neki drugi. Po meni kvalitetni asset sa kvalitetnom filozofijom koja je potrebna najviše od strane "pametnih" ulagača će opstati sve one bzv aplikacije i sl. gluposti propasti. Ali kako je napisao @Bl@de kada BTC raste onda je altcoin na svome ( osim kada je hype kao sada sa BTC pa se priljeva novac u njega ) kada je panika onda je sve crveno.
Kao i to po meni BTC nema budućnost s vremenom će mu opasati dominacija. Jednostavno sport, veliki fee... S vremenom će dođi bolja bolji coin jer tko će htjeti plaćati fee ili trošiti na rudarenje.