Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 07.12.2017., 16:55   #8992
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Aj da se i ja ukljucim... Dugo vremena se zanimam za audio tehnologiju... Skoro sam otisao na elektroakustiku na FERu (zato sam i upisao FER), ali sam na vrijeme odabrao automatiku i zavrsio ju, no iskreno, ne radim u struci, ali koristim neke metodologije koje sam tamo naucio u svakodnevnom radu...

Sto se tice mog audio sustava, ja sam dosegao sve sto me interesiralo tako da me bas briga za sve... Imam osobne razloge zasto imam to sto imam i da mi nudite najkvalitetnije sto postoji, necu uzeti jer sam emocionalno vezan uz to sto imam...

Dakle...
  • CD player - DENON DCD-3560 - jedan jedini, neponovljivi, najbolji, 4x 20bit Burr-Brown DAC, 17kg tezak, odvojeni stupnjevi za digitalni i analogni dio, san snova od srednje skole kada sam pao njemacki na polugodistu pa sam si za kaznu dao da prevedem DENON katalog i tamo sam se zaljubio u DENON i audio tehniku kao takvu... U procesu sam nabavke malo slabijeg model DCD-2560 koji ce biti osnovni CD za slusanje u stanu...
  • Pojacalo - DENON PMA-880R - zadovoljava sve moje potrebe, zove se DENON, ima dovoljno snage za sta god pozelim od njega, daje jako fini zvuk vani...
  • Zvucnici - Audio Epilog Pimiente, 1st gen... Osobno poznam Deana (vlasnik Audio Epiloga), tako da iz postovanja prema njegovom radu uopce ne pomisljam na nabavku iceg drugog sto nije Audio Epilog... Doma imam Audio Epilog Adute, a volio bih nabaviti Cocoa, no vidjet cemo...
  • Slusalice - DENON A-HD600, Sennheiser HD25-1 Mk1 i Mk2 - slusalice su meni osobno najdrazi medij za reprodukciju zvuka, tako da sam jako pazio sta si nabavljam... DENON su mi za slusanje u uredu, Senn HD25-1 Mk1 su mi za vanjsku upotrebu, a Senn HD25-1 Mk2 sam kupio i stoje mi u ladici i ne koriste se, namijenio sam ih zeni, no ona ih bas i ne koristi, tako da cemo vidjeti ako ce ih sincic naslijediti jednog dana...

Za razliku od audiofila, ja sam vise diskofil i nabavio sam si napokon kolekciju skoro svih albuma koje sam zelio u CD obliku... Tako da svaki dan uzivam...

Nakon sto sam nabavio DCD-3560 sam prekrizio MP3 i tesko mi je slusati MP3ice vise... Slusam ako bas moram... S obzirom da mi se neda gombat sa FLAC i DAC, odlucio sam ici u CD smjeru...

Eto, tolko od mene...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4