View Single Post
Staro 07.12.2017., 16:20   #2582
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Pa ti si taj koji plače za motorom 3 godine ovdje
Motor koji donosi 2 sekunde deficita nad prvim idućim motorom, da oprostiš, je puno puno veća razlika od one koju je Mercedes imao nad Ferrarijem

Citiraj:
Ja nisam nikad ni spominjao Vettela i njegovo vozačko umijeće, bar otkako je u Ferrariju
Puno toga ti nisi spomenuo, u tome i leži problem tvoje izjave "zbog motora je Mercedes dobio prvenstvo.". Što apsolutno nije točno. Jer više zvuči na "jadni mi, nemamo dobar motor" nego "bravo za njih jer imaju malo bolji motor i odličan paket bolid+vozač".

Citiraj:
Na mnogo staza nažalost ne znači na više staza od Mercedesa, Merc ima 12 pobjeda sa tim Singapurom bi bilo 11 vs 6 od Ferrarija.
Pogledaj sezonu do Mađarske sa njom uključenom, pa čak i Belgiju. Ferrari je sašio Mečku u dosta utrka. U Monzi nisu imali šanse parirati Mečki, ali su bili debelo brži od svih ostalih.

Singapur i Malezija su utrke u kojima je Ferrari bio nedodirljiv Mercedesu. Mercedes se nadao bodovima i zadnjem mjestu na podiju. To što je blesavoća jednog vozača u datom trenutku na jednoj i talijanski šlamperaj u drugoj utrci od te dvije učinio to da je zavladala panika u redovima, nije stvar nadmoći Mercedesovog motora.
Japan je dao što je dao, motor je otišao u trenutku kad to nije trebalo. Ostatak sezone je bila šetnja.

Da nije bilo kaj je bilo u te 3 utrke, Mexico, USA i Brazil bi malo drugačije izgledali. Možda i Abu Dhabi.

Citiraj:
Mislim da je Ferrari imao puno bolju šasiju ove godine od Mercedesa. Mercedes je to izjednačio sa motorom (kvale bi uvijek bile blizu) i nadmašio sa manjom potrošnjom u utrkama
Što opet nije isključivi razlog zašto je Hamilton digao kantu.

Citiraj:
I ne znam šta po tebi znači priznati sportski poraz? Da se ne smije komentirati sezona i kako se odvilo kada završi?
Znači to da bi bilo fer da prestaneš/prestanete tražiti razloge izgubljenog prvenstva u Mercedesovom motoru nego da ih nađeš/nađete u talijanskom fušeraju i šlamperaju i švabskim tankim živcima te lošim procjenama no.1 vozača. Samo to. A inače, ko ti može zabraniti komentiranje, samo de malo realnosti u sve skupa. Nitko nije rekao da je Mečka lošija od Ferrarija, ali come on...

Nego, kad smo i Hondu spomenuli, tak im dobro ide da su nakon Araia i Hesagawu šutnuli nogom u dupe. Sretno Toro Rossu nagodinu
Brko je offline