View Single Post
Staro 07.12.2017., 10:10   #59
wifi
Premium

wifi's Avatar

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Za disk ćemo se složiti da se ne slažemo jer ako neću iskoristiti ni blizu tih 120GB(a u praksi se pokazalo da neću), onda mi se ne isplati 240GB ni da je 5 kuna više. Ti možda hoćeš pa ti se isplati.
tu se stvarno necemo slozit, ali smatram da je kupovina takvog manjeg ssd-a onda cisto pogodovanje trgovcima koji ce ti uvalit upola manji ssd za minimalnu ustedu u cijeni. takvo sto meni nikako nema smisla.
jednako tako mozes doslovce stavit uvjet: daj mi kaby lake racunalo, najjeftinije sto mozes slozit... i dobit ces celeron, najjadniju maticnu plocu s analognim vga, 2GB rama, hdd-om od 160GB (ako ga izvuku iz naftalina odnekud), i sve to upakirano u jad od kucista, jad od napajanja i s jadom od tipkovnice i misa. monitor ce bit neki 18.5" 1366x768 sto para oci i kosta 583kn. i eto, uspara si jer ti bolje ne triba. upalit ce, radit ce... sad kako i dokad, to je vec druga stvar...

ako vec kupujes racunala s namjerom da se koriste godinama, onda neka budu takva da su ok i u godinama koje dolaze, a ne samo danas.
ali eto, nema smisla dalje posto svako od nas ima svoje misljenje, a netko treci ce opet po svome...
wifi je offline   Reply With Quote