View Single Post
Staro 06.12.2017., 20:21   #761
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Ajd please ne mjesaj se kad neznas so cemu se radi, Imam pismeno i usmeno od uvoznika (na kojeg se Zagy referira btw - procitja njegov reply iznad) da je garancija na doticna napajanja kod Asbisa 10 godina (kako ih je i Corsair propisao jer je digao sa 7 na 10 godina).

Znaci samo sam napomenuo da je info na WEBu (koji je eto novi) kriva pa eto ako im se da nek isprave, ako ne, onda nek kupci budu u zabludi .

Pa napisao si o čemu se radi, znam čitati... Ti pišeš da je jamstvo na webu krivo, nije, zašto bi bilo krivo jer ponavljam mogu oni okačiti 24mj i 1 dan. Zašto bi morali nešto ispravljati? Zato jer proizvođać daje 10 godina? Ne moraju...njihova zakonska obaveza je 24mj, točka...

A i ako se bar malo kužiš u web, jasno je da se većina radi automatikom i da se sve vuće od uvoznika, jer tko bi to sve pratio...Isto tako možeš vidjeti da niti jedna trgovina nema napisano 120mj već 24,60,84 iako je 120mj.

Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Ti nisi uopće shvatio o čemu se priča, čovjek kaže da je pogrešno naznačeno jamstvo na webshopu, a vlasnik trgovine kaže da on samo "povlači" jamstvo od uvoznika.
Znači, trgovina treba ispraviti trajanje jamstva ako i sami vide da je pogrešno i kontaktirati tog svog uvoznika u vezi te greške.
Uvoznik daj 60mj, svima na webu je 60mj, proizvođać zapravo piše da daje 120mj...ne vidim ništa krivo označeno :S
FRipper je offline   Reply With Quote