Citiraj:
Autor mamutarka
ima li netko da je kupio u mikronisu logitech ZVUČNIK za 2 kn, platio prek neta, skinulo mu pare, te naknadno vratilo pare?
meni još nisu vratili, pohlepnici
|
Ag008 v2.0
Citiraj:
Autor xlr
Same here, kupio ga novog tu preko foruma, dao staroj za laptop. Mis izgleda kao da je prosao rat, stara ga dere po kaucu i stolnjaku, pun je prasine i mrvica kruha. Mis radi, unifying radi, nisam primjetio neko stekanje. 200kn i nije neka akcija ali ajde, ne moramo razapinjati kolegu koji je jos prilicno friski sudeci po stazu na forumu.
|
da se osvrnem na M330 miš naknadno,
otkrio sam da mi je radio problem jer se omlohavio usb receiver valjda jer ga nosim u laptopu uštekanog pa u ruksaku, sad sam mu podvalio komad papira debljeg u receiver da bolje stisne usb i sad normalno radi ali i dalje valjda zbog štednje ode u neki polu standby mod ako duže stoji krene se tek micat nakon tipa 1 cm pomaka, iako je s alija vidi se da je to orginal logitech bar na oko, možda podvaljuju na aliju ove koji nisu prošli inspekciju za normalnu prodaju ili sl zbog nekih detalja kao što ću niže navesti.,
a ovo s usb receiverom nisam jedini, vidio i na netu da imaju ljudi problema s tim na logitechu.
jedinu još zamjerku imam na malo mlohavi scroll koji se da micat ljevo desno i proizvodi škljoc zvuk pri tom radu.
još bih samo dodao da je jako mali pa treba zgrčit ruku na njemu dosta ili ga čudno držat, bolje mi leži ovaj drugi bežični iz kine za 3 dolara i nije imao problem s usbom, jedino nije imao silent click pa sam i to morao modificirati

, zato sam i kupio naknadno logitech