Citiraj:
Autor xGAME
Pa ono, logika, čista logika. A što bi ti, parkirao tenk i napucavao se, i to u CoD igri?
I k tome mislim da ti i tvoj kolega u igri to kaže. Znam da ti kaže da ga u stražnji dio pogodiš (kao doslovno u svakoj mogućoj igri gdje ima tenkova).
|
Da se i ja uključim nakon što sam prošao cca pola igre i došao do te tenk misije. Da, istina je da ti već suborac sugerira da kružiš i gađaš zguza, tako da se ne može desiti da netko ne zna što treba učiniti, ali zaboga kako su loše napravili taj dio.
Kada se sjetim starih COD igara i borbe za Kursk - to je za ondašnje pojmove bilo napravljeno poput remek djela. Više puta sam ponavljao misiju samo da opet uživam u tenkovskoj borbi, ali u novom COD-u mi se čini kao da je neki "scenarist" rekao: "Idemo napraviti ponovno FPS s WW2 tematikom i malo pobacati vožnju u autu, vožnju u tenku i ostalo.......da razbijemo monotoniju - kvaliteta nije bitna, samo pobajacte te stvari unutra". To je ok, ja volim kada se malo razbije monotonija FPS-anja i uđe u neko vozilo, ali dajte ljudi napravite to kako spada. Ova misija s tenkom je izvedena kao najgora ne samo u povijesti COD-a, već jedna od najgorih ikada.