View Single Post
Staro 04.12.2017., 16:56   #2576
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ovo je valjda najranije prezentiran bolid ikada izgleda da jedino novo na tom bolidu je livery
A ništa, sretno im u borbi sa... sa samim sobom u tmini dna poretka.

Sent from Mobara
vozit ce sa aktualnim motorom ferarija, a ne proslogodisnjim kao ove sezone. A i mislim da im je u cilju da Alfino ime nesto i pokaze, pa bi mogao i ferrari uskociti. mogao bi Sauber malo iznenaditi.

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Mislim da je to 2013 Sauber. Predstavili su samo livery i sponzorstvo sa Alfa Romeom

Poprilično sam siguran da neće biti 1s iza svih ko ove godine. Izgleda da su im financije popravljene, pred kraj sezone su dobro izgledali i sa novim motorom bi mogli ok bit.
dijelim misljenje.

Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Ma jasno Najvise me interesira Leclerc, bas ocekujem da bude dobar. Jos da zele napravit mid season rošadu sa Ferrarijem kao šta je bilo VER/KVY, sve je bolje od RAI, koji se eto drži još valjda zbog marketinškog potencijala i velikog broja fanova.
nema sanse, Kimi je preveliko ime a i dobar vozac da bi Vettel a i tim dopustio takvu promjenu usred sezone. Ono sa kvyatom je zasluzeno bilo kao i palmerom. Jos da magnusen ode i mozda bude malo mira na gridu.

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Naravno, a osim toga je vrhunski no.2 vozač.
tako je, kimi je koliko god malo bio povucen ove sezone, i dalje odlican vozac, mislim da mu je prelilo casu onaj poraz u Monacu i da je od tada samo odradjivao koliko je trebao.
Gabre je offline