View Single Post
Staro 02.12.2017., 17:00   #1336
Nikox
Premium
Moj komp

Nikox's Avatar

Datum registracije: Aug 2017
Citiraj:
Autor DariX Pregled postova
S obzirom da je u mojem Hrvatistanskom selu jos uvijek internet kao 91., razmisljao sam uzeti tele2 pokucni internet.
Nalazim se 10tak km zracne udaljenosti od Zg, a vip mi trenutno daje 7/0.7.
Uvalili su starom preko mobitela "brzi internet" od 20/1, a parice mi ocito ne dozvoljavaju vise od ovih 7/0.7 jer su ocito iz 2. svjetskog rata. Kad sam placao 10/1 brzinu, imao sam isto kao i sada na 20/1.
Uzeo sam na 5 dana tele2 pokucni internet na probu i imao sam stabilnih 30-50 download i 10/30 upload. Nisam primjetio neka pucanja i odlucio sam se isprobati to na malo duze staze.

Ne zelim ugovornu obvezu s njima sklapat, pa mi treba savjet za router. Nemam previse vremena igrati se sa homemade antenama i slicno. Bitno mi je da je internet stabilan i cak 20/10 mi je vise nego dovoljan.
Oni mi tamo nude ZTE MF286 za 999kn jednokratno. Koristio sam ga tijekom ovih 5 dana i cini mi se okej, ali pretpostavljam da za te pare mogu i nesto bolje dobiti.
Citao sam ovaj topic i vidim da se spominje TP-Link TL-MR6400
https://www.nabava.net/search.php?q=mr6400
Izgleda mi malo "mocnije" sa ove dvije malene antenice,a i jeftiniji je. Ima li neki bolji best buy za tu lovu?
Uzmeš kod tele2 zte mf286 platiš gotovinom 999 kuna i uzmeš pokučni bez ugovorne obveze
Nikox je offline   Reply With Quote