View Single Post
Staro 02.12.2017., 14:24   #8188
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Da.Kontaktirao sam danas t-com,ugovor mi ističe 8.12.Pa kako kažu ,ne mogu imati ovo turbo opciju sa bežičnih 100gb.Nije dostupna.NIsam niti u zoni da mogu dobiti vdsl tako skoro.
Gledam da niti ovi zastupnici nisu dostupni za područje Karlovca,tako da od nekog drastičnog pojeftinjenja ništa.
Jedino što sam onako sam uspio iskombinirati ,a ne znam dal je moguće,je da si ostavim ovaj trio paket,da si maknem jedan max tv prijemnik,a drugi uzmem preko satelita.Onda bi si oslobodio dio parice ,pa bi mogao uzeti internet 10mbps,kako sam imao prije instalacije drugog prijemnika.
E sad ,da to dobijem za istu lovu kao sada,odnosno 375kn,pristao bih,ali vjerojatno bi to išlo dosta skuplje,pogotovo jer sad imam na max tvu otključano gotovo sve.
Da,ženska mi nudi novi trio paket za 320kn,ali ono, samo osnovni max tv,jedan prijemnik.Kada bi po novom paketu uzeo sve što sada imam,išlo bi debelo preko 400kn!
Mislim da ću nakon 10 godina morati reći zbogom t-comu.Uzeti homebox turbo za 150kn,i jedan max tv preko satelita i to bude to.