View Single Post
Staro 01.12.2017., 23:11   #3272
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor johnsmith Pregled postova
Sn4k3, sigurno imaš ljude preko grane koji će sad za Božić u Hrvatistan? Kupuj ko čovjek vani, razlike su ogromne. Što se kopanja tiče, imaš ljude koji kopaju najisplativije i hodlaju ili kopaju najisplativije i kupuju alt koji računaju da će eksplodirati, ili oni najhrabriji koji kopaju neki tam žblj coin koji će tek explodirati.
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Svi manje-više normalni proizvođači nude RMA i čekaš sigurno manje nego kada bi išao preko trgovine.
Nikako uzimati stvari vani za rudarenje, pogotovo napapajanje, grafe i ploče...

Niti jedna reklamacija nema šanse da vam bude riješena unutar 3 tjedna. A kod nas u dobrim trgovinama bude unutar jednog tijedna, u nekima čak sam znao dobiti i u jednom danu.

A meni to puno znaći ako zarađujete s time

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Pozdrav mining ekipi!

Pokusat cu srociti ovaj post sa sto manje teksta, stoga molim za malo strpljenja jer sam n00b sto se tice mininga ... Raspolazem sa cca 12000kn i ozbiljno sam zainteresiran za gpu mining. Iako se zanimam za ovu temu vec neko vrijeme i citam srodne teme/postove, prakse uopce nemam, zato zelim preporuku i savjet od nekoga tko je iskusan i ima prakse u miningu (kolega FRipper, od tebe ocekujem par recenica , uz duzno postovanje svima ostalima naravno). Osobno bi najradije uzeo 2x Vega 56, no problem je trenutna prenapuhana cijena a i dobavljivost istih, naravno u igri su i ostale popularne grafe RX5xx, Gtx 10xx itd... Stoga, otvoren sam za sve prijedloge/savjete u vezi odabira grafi, pa i ostatka komponenti iako tu imam iskustva i znam otprilike na sto ciljati. Bitna napomena, struju necu placati, znaci potrosnja riga je totalno zanemariva stavka. Najbitnija mi je sto veca zarada, nebitno dali koristim AMD ili nVidia grafe. Isto tako me zanima sto majnati, Eth ili neki drugi alt coin? Hvala svima unaprijed
Athlon II AM3 - 100kn / polovno
Gigabyte 970A DS3P - 530kn
4GB DDR3 - 250kn
5x RX 570 4GB - 10000kn
16GB Sandisk Ultra Fit USB3.0 - 70kn
Seasonic Focus 850W, 80+ Gold - 900kn
4x riser, drvo...
FRipper je offline   Reply With Quote