View Single Post
Staro 01.12.2017., 11:50   #7110
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor yaya Pregled postova
Isla sam produzivat ugovor preko telefona ko budala, naakon sto sam vidla da im stream 4k nije uopce 4k, i nakon ucjenjivackog razgovora s agentom, bnet ce pasti, danas cu poslat preporuceni zahtjev za raskid ugovora, ako netko ima šprancu za to nek mi šikne, hvala, inace stavili su nam da imamo kao 12o mbita koji samo postoje na speedtestu..inace sam okvirno bila zadovoljna, al ovo sad je veliki propust , i kao sto rekog bezobrazluk agenta
Kakav ucjenjivački razgovor ? Što se tiće strema, ako imaš 120 Mbit/s na speedtestu, onda nije do njih, nego do druge strane. Netflix za stremanja 4k sadržaja traži minimum 15 Mbit/s. Prema tome, vjerovatno je nešto drugo u pitanju.
Što se tiće otkazivanja ovo su ti uvjeti preko maila:

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:ApplyBreakingRules/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--> ''Poštovani,

nastavno na Vaš zahtjev za raskid pretplatničkog odnosa, obavještavamo Vas kako isti može zatražiti platežno odgovorna osoba putem e-maila na način da u privitku e-maila dostavi kopiju svoje osobne iskaznice te vlastoručno potpisani zahtjev za raskidom.

Kako bi zahtjev bio pravovaljan, isti mora sadržavati sljedeće podatke:
  • Ime i prezime/Naziv tvrtke
  • Adresu
  • Naziv usluge
  • Datum ugovaranja usluge
  • OIB
  • Broj osobne iskaznice
  • Broj telefona/priključka
  • Šifru korisnika

Molimo Vas da tako ispunjen zahtjev pošaljete na E-mail zahtjev.za.raskid-privatni@vipnet.hr.''

Ja sam to radio više puta i nije bilo problema. Rok za otkazivanje je 12 radnih dana što ispadne nekih 15-20 dana. U roku 10 dana moraš vratiti opremu, iako po novom po nju dolazi Oversis , jer su ukinuli centre po gradovima. Navodno u Zagrebu još postoji, pa to provjeri. I očekuj kad podneseš zahtjev, da ti se javi služba za zadržavanje korisnika i pokušaju te nagovorit da ostaneš. Oni ti mogu puno više ponudit, pa se nebi čudio da se i dogovoriš s obzirom da si napisala da si do sada bila zadovoljna.

<!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]-->

Zadnje izmijenjeno od: Stipest. 01.12.2017. u 15:16.
Stipest je offline   Reply With Quote