Citiraj:
Autor cdhr
Dali netko može objasnit ovaj blue essance sranje?
Pobijedim igru nedobijem ništa više samo neki xp za levelanje, na kraju levela dobijem neku glupost koju kad otvorim dobijem champion shard?!
Znači dobijam samo kao random boxove itd na kraju svakog levela i onda trebam prodavati champione u loot za blue essance? a sto kad dobijem champa koji vrijedi ni 90 BE?!
Kakva je ovo glupost sad kako da se uopće više išta kupi u lolu a da nemoraš trošit novac?!
Ovo prestaje biti free igra.
|
Kao što si i sam rekao - BE dobivas prodajom champion shardova koji su sadrzani u kapsulama koje dobijes nakon levelanja. Ako dobijes neki losiji champ shard koji vrijedi malo, obicno uz to dobijes jos dva sharda iste vrijednosti + neku kolicinu BE. U novom patchu su od 1st win of the day oduzeli 175 xp-a pa sad dobijes 400, a umjesto ovih 175 dobijes 50 BE. Vrijednije nagrade dobivas primjerice kad prolazis levele 40 50 60 itd...
Bilo kako bilo ni meni se ne svidja ovaj novi sustav...prije sam znao da free chest koji dobijem sadrzi neki champ ili ward skin. sad chest MOZE sadrzavati skin za championa ali i nemora (kod mene je vecinom bio ovaj drugi slucaj)
@Mommistake
Nove mape u smislu novih game modova tipa Project: Hunters (mjesto radnje: krov zgrade, vrijeme radnje: daleka buducnost, radnja: 3 ADC-a VS 3 ADC-a se soraju) ili Dark Star Singularity i sl. Ima dosta promjena za sezonu 8. Najveca promjena su nove rune, znaci nema vise one stare kombinacije rune page + mastery page. Utukao sam vremena u ovu igru proteklih mjeseci previse...htio bih ju zapalit bacit kroz prozor i zaboravit da postoji, no proslu sezonu sam otkljucao dosta skinova preko ovih chestova i sad mi nekako zao da to sve trune negdje na serveru