Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 01.12.2017., 00:36   #8917
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
@jean luc
Puno hvala na preporukama, dobro je to čuti od nekoga tko razumije tu tematiku. Do sada nisam bio u tome pa još pokušavam sve uhvatiti. Da Onkyo-sam dobro uzeo, na brzinu pročitao review, brzo se rasprodao kad je bio na 50% akciji. Još čekam da dođe paket pa poslikam. Uzeo ga ovdje www.digitec.ch.

Ispregledam sve review-ove tih koje si spomenuo. Imam još vremena to uzeti, tj. niti neću prije 3. mj kad cu u novi stan pa onda sve pribaviti. Jedino sad ću pratiti te akcije za Božić, pa tamo će i za Uskrs možda nešto uspijem uloviti. Sad su mi se dopali ti Dali, pa se možda i rastegnem u budžetu ako ih nađem gdje na akciji.

Kod 5.1 stražnje dva bi trebalo dići gore na postolje (npr. da se radi o Dali spektor 2)? Ili njih staviti naprijed, a spektor 6 iza?

Uglavnom gledam cijene ovdje svic, njem, ne vozi mi se to iz Hr, a i skuplje je. Pitam ako ću još što trebati, a hoću sigurno, vidi dolje

@messiah
Sto nije 165w po kanalu, tako barem piše na stranici? Onda je to još bolje.
Da vjerujem da ima svakakvih zvučnika od raznih, pogledam još to sve skupa dok ću morati odlučiti.
Pogledam i video pa ću vjerojatno nešto i skuziti i naučiti
Potruditi ću se uzeti sve skupa 5.1 sistem da to bude onda dobro slozeno.

@oboje, svi
Da, s čim to sve spojiti, vjerujem da ne dobivam zicu uz zvučnike? @messiah - koju bi uzeo iz Digitec
Molim bez opet pisanja 75 stranica koja je žica bolja, nije mi to namjera opet razbuktati
Šole je offline   Reply With Quote