View Single Post
Staro 29.11.2017., 19:07   #2934
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Gigabyte GeForce GTX 1070 WF2 OC 8GB. Kakva vrsta monitora do jedno 2.5 kn bi isla uz takav GPU i imate li kakvih prijedloga ?
LG 24GM77 ili Viewsonic XG2401 za FHD 144HZ monitor. Sve ovo ostalo je kompletno smeće od monitora u tom cijenovnom rangu.

Imaš i novije varijante 24GM77-B i XG2402, ali ne znam koliko su im cijene kod nas.

Za te novce bolje od toga ne možeš dobiti, s time da i svi monitor od Acera i Asusa iako su skuplji su daleko lošiji s pun k problema. Pričam za 24".

A za 27" 1440p monitor bi ipak trebao više novaca da nešto dobrog dobiješ.

I na kraju ti se svodi na ono što igraš od igara, da li igraš FPS igre ili neki sporiji žanr, da li ti je bitnija kvaliteta slike ili refresh rate, itd.

Od IPS-a za te novce, Dell U2417H ovako iz glave.-->
Citiraj:
Autor borgmater1 Pregled postova
Bok, ekipa ! Jako cijenim ovaj forum i ljude koji su mi dali savjete oko konfiguracije Na red je dosao monitor koji ce najbolje prikazat performanse grafulje koju sam uzeo --> Gigabyte GeForce GTX 1070 WF2 OC 8GB. Kakva vrsta monitora do jedno 2.5 kn bi isla uz takav GPU i imate li kakvih prijedloga ?
LG 24GM77 ili Viewsonic XG2401 za FHD 144HZ monitor. Sve ovo ostalo je kompletno smeće od monitora u tom cijenovnom rangu.

Imaš i novije varijante 24GM77-B i XG2402, ali ne znam koliko su im cijene kod nas.

Za te novce bolje od toga ne možeš dobiti, s time da i svi monitor od Acera i Asusa iako su skuplji su daleko lošiji s pun k problema. Pričam za 24".

A za 27" 1440p monitor bi ipak trebao više novaca da nešto dobrog dobiješ.

I na kraju ti se svodi na ono što igraš od igara, da li igraš FPS igre ili neki sporiji žanr, da li ti je bitnija kvaliteta slike ili refresh rate, itd.

Od IPS-a za te novce, Dell U2417H ovako iz glave.
xGAME je offline   Reply With Quote