Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.11.2017., 18:01   #32901
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Imam kolegicu na poslu koja doslovno diše kroz mob. Ako ide na wc ide mob, jede-mob, priča s klijentima-pogledava na mob, bilo što radi mob je u ruci ili na stolu i jedno oko na njemu. I kako onda da takav bolesnik ne vozi i dr... po mobu? To su bolesni ljudi, isti vrag đane koji se šikaju u venu.
Ali znate što, takav ti sj.. auto ili nedaj bože tebe, ti ih prebiješ i onda si TI još kriv na kraju. Moraš brate paziti duplo, što reći. Takve bi ja u zatvor odmah ako skrive što a na mobu su, godina dana prdekane i bok.
Na sreću đaneri imaju frku tek kad ostanu bez "robe" a mobitelaši, poglavito oni za volanom, frku imaju uvijek, cijeli dan, osim dok spavaju ( pa i onda kad idu po noći na pišanje, provjeravju kaj ima na mobitelu ).
Jutros ga snimim ispred sebe na semaforu sa Kruga gdje ionako u jednoj turi prođe samo 4-5 vozila.
Drka po pametnjaku a kad se upalilo zeleno, ni makac. Trubnem mu lagano a lik se splašil, prebrzo s kuplungom i auto se zgasi. No, nemere više zapalit pa je verglal skoro do sljedećeg intervala.