28.11.2017., 15:47
|
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor xlr
Sta napraviti i kako prijaviti jednog lika kojem znam tablice, a koji svaki radni dan prebrzo vozi na otvorenoj cesti za vrijeme rush houra? Stara cesta pula-porec izmedju 6 i 7h ujutro, tip svaki put pretjece kolone auta kao muha bez glave, puna linija, zavoj, nebitno. Naravno, njegova brzina prelazi ogranicenje na tim dionicama. Teorija da ga pratim do radnog mjesta i jebem kevu ne pali jer ga ne mogu pratiti
Onaj tko zna tu cestu zna i da nije bas sveta i pregledna, pogotovo dio oko limskog kanala. Da je bilo koja druga cesta u pitanju pa ajde, al ovo je svjesno ugrozavanje drugih sudionika u prometu
|
Imaš aplikaciju za prijavljivanje
EDIT: Preteklo me.
EDIT2:
Citiraj:
Autor MAGARAC
Zanimljivo je kaj murije nikad nigdje kad se naleti na takvu ekipu a inace ih ima ko dreka. Trenutno najveci problem imam sa nocnim vozacima Smartova pa i dnevnim, nisu normalni ni malo i vecinu ih treba palicama zatuc. Zenske voze ok ali muski postaju totalni idioti kad udu u taj auto.. KR, SK su male bebe za njih..
|
Da, to je stvarno istina, Zagrebačka je isto koma. Gužva i sve poslje posla, frajer mi slalom vozi i još milja slučajeva.
Bitno je stavit kamere i naplaćivat, a što je promet koma, nula bodova.
|
|
|